Firminių parduotuvių ir paslaugų koncentracija...
Lyros g. 13, Šiaulių m.
  • Jus sveikina Pasažas „Satera“! Jūsų patogumui, pas mus, įsikūrusių įmonių kontaktus, naujienas ir akcijas perkėlėme ir į interneto erdvę. Tikimės, kad tai palengvins Jūsų pasirinkimo galimybes...
    Lyros g. 13, Šiaulių m.
    Firminių parduotuvių ir paslaugų koncentracija...
  • Tel.: +370 686 38095
  • El.p.: satera@inbox.lt
  • Lyros g. 13, Šiaulių m.
  • I-V 9-19; VI 9-16; VII Nedirba
  • Skaityti visas naujienas >
    1
      Paskelbta: 2020.12.01
    100744538_1489741944544718_794287298689630208_n
      Paskelbta: 2020.05.30
    naujas
      Paskelbta: 2020.04.23
    laikrod
      Paskelbta: 2020.03.22
    exclamationmark
      Paskelbta: 2020.03.15
    a250df9a5581b444fa0a890b03604153
      Paskelbta: 2020.03.11
    Tituline-moters-diena
      Paskelbta: 2020.03.08
    joninesf-795x370
      Paskelbta: 2019.06.24
    53111222_1081930178659232_4545849267905888256_n
      Paskelbta: 2019.03.05
    Easter eggs
      Paskelbta: 2018.03.29
    kovo-8-sveikinimas
      Paskelbta: 2018.03.08
    NAUJIENA! PREMIUM linija – jos didenybė kalakutiena!

    ARVI KALAKUTAI pristato atsinaujinusią Premium produktų liniją. Premium šeimos gaminiai – tai viešnagė į gurmanų rojų. Šią liniją sudaro tik aukščiausios kokybės natūraliomis sąlygomis vytinti ir šaltai bei karštai rūkyti produktai. Su ypatingu patyrusių meistrų dėmesiu ruošiami gaminiai išsiskiria subtilia skonių derme ir kiekvieną mėgavimosi akimirką paverčia iškilmėmis. Vytinti ir rūkyti kalakutienos gaminiai puikiai tiks gurmaniškiems pasisėdėjimams, šeimos susibūrimams prie vyno taurės ar iškylai gamtoje.

     

    Visose ARVI KALAKUTŲ parduotuvėse bei didžiuosiuose prekybos tinkluose laiko patikrinti bei technologų išpuoselėti nauji skoniai – atsinaujinusioje pakuotėje! Šio sezono išskirtinės naujienos – tai mažai parūkytas kalakuto kumpis bei virtas rūkytas “Karališkas”kalakutienos servelatas.

     

    Mažai parūkytas kalakuto kumpis gaminamas iš šlaunelių mėsos taikant ypatingą technologiją. Kalakutų šlaunelių mėsa yra kruopščiai atrenkama ir išpjaustoma, kad turėtų kuo mažiau riebalinio sluoksnio. Atrinkta šlaunų mėsa rūkinama natūraliu buko pjuvenų dūmu keletą dienų ir džiovinama kamerose iki reikiamos vidinės temperatūros, kad išgauti švelnią konsistenciją ir minkštą tekstūrą.

     

    Virtas rūkytas “Karališkas” kalakutienos servelatas gaminamas sausuoju būdu, rūkomas natūraliu buko pjuvenų dūmu, o gamybos proceso pabaigoje papildomai rūkinamas šaltu dūmu, todėl turi mažiau drėgmės ir atskleidžiamas subtilus natūralus mėsos skonis. Produkto sudėtyje nėra fosfatų bei konservantų.

     

    PREMIUM naujienos

    © 2024 Satera Rekomenduoja: Atradau.lt | Sprendimas: Elektroninės Vizijos